Referenciák


Referenciáinkat - a teljesség igénye nélkül - itt tekintheted meg. A jobb áttekinthetőség végett különválogattuk az ajtókat és a szekrénybelsőket. Ugyanitt találsz még egy galériát, amelyben egyéb bútorainkat tekintheted meg.

 • Tolóajtók
 • Szekrénybelsők
 • Tetőtéri szekrények
 • Egyéb bútoraink
 • Hogy készül? - Lépésről lépésre
Lacobel üveges/tükrös tolóajtós beépített szekrény csupa praktikus tárolóval.
Lacobel üveges/tükrös tolóajtós beépített szekrény csupa praktikus tárolóval. Nézd meg az eredeti bejegyzést a Facebookon
Szobabútor üvegegezett ajtókkal, üvegpolcokkal, LED világítással.
Szobabútor üvegegezett ajtókkal, üvegpolcokkal, LED világítással. Nézd meg az eredeti bejegyzést a Facebookon
Szobabútor dió/fehér színben, egyedi méretben, egyedi igényre.
Szobabútor dió/fehér színben, egyedi méretben, egyedi igényre. Nézd meg az eredeti bejegyzést a Facebookon
Ne mindig csak a munka.. Házi pingpong bajnokság pizzával és a SzekrényNeked csa…
Ne mindig csak a munka.. Házi pingpong bajnokság pizzával és a SzekrényNeked csapatával.. 😎🍕 Nézd meg az eredeti bejegyzést a[...]
Neked mennyire jön be ez a stílus? Ma adtuk át azt a modern a mosdószekrényt.
Neked mennyire jön be ez a stílus? Ma adtuk át azt a modern a mosdószekrényt. Nézd meg az eredeti bejegyzést[...]
Egy újabb csodaszép konyhabútort adtunk ma át. Magasfényű krém színű frontok, ma…
Egy újabb csodaszép konyhabútort adtunk ma át. Magasfényű krém színű frontok, mart fogantyúk kialakítás, modern vonalvezetés. Nézd meg az eredeti[...]
Kedves Érdeklődők! Augusztus 18.-án szombaton a Nemzeti Ünnep miatt kivételesen…
Kedves Érdeklődők! Augusztus 18.-án szombaton a Nemzeti Ünnep miatt kivételesen zárva tart bemutatótermünk. Ha már így alakult hosszú hétvégézünk egyet,[...]
Tetőtéri fiókos beépítések nagy teherbírású fiókokkal szerelve. Ennél jobb helyk…
Tetőtéri fiókos beépítések nagy teherbírású fiókokkal szerelve. Ennél jobb helykihasználás nincs is Hölgyek-Urak. Nézd meg az eredeti bejegyzést a Facebookon

Vélemények


 • 5 star review  Örülök, hogy titekrt választottalak a beépített szekrény legyártásához, flottul ment minden!

  thumb Ágnes Ballon
  4/10/2018

  5 star review  Profi csapat, mindig pontosan, a lehető legjobb minőségre törekvően végzik a munkájukat. Egyaránt igaz ez az ügyintézésre, felmérésre, tervezésre és kivitelezésre is.

  thumb Akos Bausz
  4/05/2018

  5 star review  A legjobb csapat! Gyorsak, szépen dolgoznak, megbízhatóak! Az ügyfeleim is elégedettek a munkájukkal.

  thumb Petra Hus
  3/28/2018

  5 star review  Köszönjük a szekrényt,nagyon meg vagyunk elégedve.A megrendeléstöl a szekrény beépitéséig minden precizen zajlott.Lelkiismeretes megbizható csapat,csak ajánlani tudom mindenkinek!

  thumb Lilla Tóth
  3/19/2018

  5 star review  Hálás vagyok, hogy rá találtam erre a fantasztikus csapatra! A legjobb döntés volt, hogy velük szerződtünk. Végig úgy éreztem, mintha Csak az én megrendelésem létezne, közben mégis elkészült még néhány otthon. ? Szinte az egész vadonat új, üres lakásunkat Ők rendezték be (konyha, gardrobe, előszoba fal, nappali). Minden az előzetes látványterek szerint készült el és pontosan olyan is lett! Az árajánlatuk részletes, informatív; a kivitelezés kifogástalan. Az áraik verhetetlenek! A munkájuk tiszta, gyors és csodálatos, szervezése profi... Mindenkinek őszintén ajánlom! ?

  thumb Viktória Danis
  3/13/2018
 • 5 star review  Nagyon szimpatikus volt a hozzáállásuk a rendelésemhez. Pontosak voltak, amit ígértek időpontokat azt betartották. A munkájuk tökéletes, gyönyörű lett a szekrényem. A munkához való hozzáállásuk kitűnő. Kellemes emberek.

  thumb Ferencné Kis-Tót Szenczi
  2/26/2018

  5 star review  Emberek! Ha valaki bútort akar csináltatni, ne menjen tovább, csak ezzel a céggel csináltassa! Vérprofi cég, gyönyörű bútort csináltak nekem, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen patentul néz majd ki minden a végén. Végtelenül rendesek, flexibilisek, szóval részemről 5*!

  thumb Varga Antal
  2/14/2018

  5 star review  Nagyon szép lett a szekrény, profi felmérés, tervezés és beszerelés. Mindenki kedves volt, és minden a megbeszélt szerinti határidőre történt meg. Köszönöm!

  thumb Zséder Ottó
  1/15/2018

  5 star review  Szép és igényes lett az előszobánk, köszönjük! Korrekt, precíz szakemberek, emellett gyorsan és tisztán dolgoznak. Nagyon elégedettek vagyunk.

  thumb ????? ?????
  12/08/2017

  5 star review  Köszönjük a pontos kreatív munkát. A megbízhatóság, rugalmasság az árajánlat kéréstől a kivitelezésig mindenre igaz. Örülünk, hogy megtaláltuk őket, ezután csak velük dolgoztatunk és mindenkinek ajánljuk.

  thumb Kati Villanyi
  11/28/2017
 • 5 star review  Nagyon korrekt cég, minden elképzelésünket úgy valósították meg, ahogy kértük.?

  thumb Georgina Nyíri
  11/07/2017

  5 star review  Egy szóval jellemezhetném a céget: TÖKÉLETES! -pontos /az egyetlen csapat Magyarországon, akik ha 9-re ígérik az érkezést, 8:55-kor már ott vannak/ -rugalmasak -osztályon felüli ügyfélkapcsolat -gyönyörű, tökéletes minőségben kivitelezett bútor -olyan rendet hagytak maguk után a srácok, mintha a szekrény csak úgy bevarázsolódott volna a helyére, és nem lett volna előtte egy fél nap káosz A következő lakásunkba, csakis veletek fogjuk elkészíttetni a bútort! Köszönjük, az összes szolgáltatónak etalon lehettek!

  thumb Gabor San
  11/03/2017

  5 star review  Az ajánlatkéréstől a kivitelezésig minden a megbeszéltek szerint, pontosan történt. 1 perc csúszás se volt :) A végeredmény csodaszép :)

  thumb Melinda Tarr
  10/20/2017

  5 star review  Rendkívül pozitív élmény volt a megrendelés! Icipici munkáról volt szó, mégis komolyan vettek nem úgy mint sokan mások :(. Szuper a cég és a cégvezető hozzáállása, igazán profik! Az apró figyelmességek tetszettek leginkább: egy fóliázás nélküli mart MDF lapos szekrényajtót rendeltem, amit táblafestékkel szerettem volna kívülről lefesteni. A ki nem mondott gondolataimat is kitalálták és a belsején fehér fólia volt :). Felhívták a figyelnem hogy hány mm-re kell a felszerelésnél a csavarnak lennie...ilyet még sosem mondtak segítségként máshol...plusz teljesen ad-hoc egy polcos szekrénnyel állítottam be amikor az ajtóért mentem és kértem hogy vágják le a négy lábát...ez sem okozott problémát ráadásul gratis csinálták 2 perc alatt <3. A bizalom meglepett nagyon - a számlát utólag kaptam meg emailben és utalással rendeztem! Biztos "visszatérek", még ha a távolság nem is kicsi!! 5*

  thumb Simon-Varga Edina
  10/16/2017

  5 star review  Gyönyörű lett a szekrény,szebb lett,mint gondoltam volna,profi munka,pontosan be lett tartva a megbeszélt időpont,határidő.Kellemes az ügyintézés,mindenki kedves volt,szóval minden tökéletes,máskor is Titeket kérlek majd a másik szoba bútorozására is.Örömmel pakolom be a gyerekek ruháját az új gardróbjukba ,egyszerűen imádom ,köszönöm!!!

  thumb Csilla H. Medgyaszai
  10/11/2017
 • 3 star review  OK...

  thumb Petru Vasile Fabian
  10/04/2017

  5 star review  Az ajánlatkérésünkre gyorsan jött a válasz. A pontos helyszíni felmérést követően,nagyon precíz - az elképzelésünknek tök?letesen megfelelő - minőségi szekrényt kaptunk!Nagyon hálasak vagyunk a gyönyörű és minőségi munkáért!Valamint a nappaliba készül specialis polcokért is!!Csak így tovább!! Még találkozunk a következő gardróbszekrényünkel kapcsolatban!!!?

  thumb Ildikó Papucsek
  10/03/2017

  5 star review  Tokeletes munkat vegeztek a fiuk! Hamarosan ujra talalkozunk :) Koszonunk mindent!

  thumb Killi Zoltán
  8/17/2017

  5 star review  Konyhai munkalap (beépített főzőlappal) cseréjét csinálták nálunk. Nagyon gyorsan jött a válasz már az ajánlatkérésre is, 2 hetes átfutási idővel vállalták a munkát, amit be is tartottak. A felméréshez és a cseréhez kiérkező kollégáik is rendkívül pontosan érkeztek, segítőkészek és precízek voltak. A méretre vágott munkalapon az utolsó simításokat egy percek alatt felállított mobil műhelyben végezték el és még rendet is csináltak maguk után. :-) A végeredmény pedig tökéletes lett. Szívesen ajánlom mindenki figyelmébe, az elvégzett munkát pedig itt is nagyon köszönöm. :-)

  thumb Tünde Szabados
  7/28/2017

  5 star review  Pontos, precíz, és megbízható csapat. Sok rossz tapasztalattal a hátunk mögött, kizárólag az oldalon található véleményekre hagyatkozva választottuk őket. És nagyon örülök, hogy így döntöttünk. Csak ajánlani tudom a céget mindenkinek!

  thumb Csilla Katalin Tóth
  7/24/2017
 • 1 star review  Sajnos a munka értékeléséig nem jutottam el, ahogy azt sem tudtam meg, hogy milyen átfutási idővel vállalnak szekrényeket. De ha abból indulok ki, hogy közel 2 hét még kevés volt arra, hogy egy ajánlatot kapjak a kért bútorokra, akkor nem sok jóra számítok. Kicsit hiteltelen, hogy arra még nem jutott idő, hogy ajánlatot adjanak, mert "költözés alatt vannak", de közben büszkén teszik fel az újabb fotót készülő termékükről. Nem ezt vártam az itteni kommentek és értékelések alapján...

  thumb Tamás Horváth
  7/11/2017

  5 star review  Segítőkészek, magas szakértelemmel és pozitívan állnak a munkához. Gyönyörű, minőségi bútorokat kaptunk! Köszönjük!!!! ?

  thumb Família Fradista Völcsei
  6/29/2017

  5 star review  Köszönjük a profi munkát, nagyon megbízható csapat! A szekrény pontosan olyan, amilyennek megálmodtuk. A beszerelés utáni apró észrevételünket is 24 órán belül megoldották. Az első megrendelésünk volt, de biztos nem az utolsó, vannak még terveink ;)

  thumb Balla Bernadett
  6/26/2017

  5 star review  Végre saját munkákról való képek! Nem úgy, mint a "nagy-nagy" tolóajtós konkurenciánál... :)

  thumb Benkovics Péter
  6/07/2017

  5 star review  Nagyon szépen köszönjük a gyönyörű szekrényünket! Nagyon elégedettek vagyunk, hamarosan újra jelentkezünk, mert van még tervben újítás!! Köszönjük szépen az eddigi munkát! ??

  thumb Valent István
  4/24/2017
 • 5 star review  Remek kis csapat, örülök hogy rájuk találtam. Szép és kiválóan használható szekrényzetet kaptunk csupa jó ötlettel megspékelve. Plusz mindig sikerült akkor és úgy jönni ahogy megbeszéltük. Köszi szépen

  thumb Júlia Számadó
  4/24/2017

  5 star review  Újépítésű házunkban ők voltak az 5.-ik asztalos csapat akik megfordultak.úgyhogy tapasztalatból mondom hogy amit kértünk elkészült a vállalt áron és időben és nem mellesleg JÓ minőségben.

  thumb Zoltán Németh
  3/24/2017

  5 star review  Nagyon pontosak, kedvesek, és persze lelkiismeretesek és ügyesek. Álmom volt egy a beépített, tolóajtós szekrényből lehajtható asztal a varrósaroknak - ami pillanatok alatt eltüntethető a vendégszobában, ha nincs rá szükség - nagyon jól működik, hála az ötlet kivitelezőinek. Tökéletesen működnek az óriási tolóajtók, és a ruhaliftek, hatalmasak a fiókok, az ajtók porzárása is megoldott. Tökéletes a számlázási rendszerük, kiváló a kapcsolattartás. Végre azt éreztem, hogy én, a vevő vagyok a fontos! Csak ajánlhatom a társaságot mindenkinek!

  thumb Sándor Edit Angéla
  2/28/2017

  5 star review  Hibátlan hozzáállás, hibátlan ügyintézés, hibátlan kivitelezés, az eredmény: hibátlan bútor. A jövőben is szeretnék még megrendelést adni, hiszen az elégedettség garantált lesz :)

  thumb DrHorváth Éva
  2/17/2017

  5 star review  Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom ezt a szuper, összeszokott csapatot. Egyedi megoldások, precíz tervezés/kivitelezés, rugalmasság, gyorsaság! Imádjuk a bútorokat és a kutyust! ;-)

  thumb Bea Digruber
  2/06/2017
 • 5 star review  Bármikor bárkinek szívesen ajánlom őket! Nagyon gyorsak, pontosak, segítőkészek voltak és az ár is korrekt! Köszönjük szépen a szép beépített szekrényt!

  thumb Stiller Katalin
  1/31/2017

  5 star review  szerintem az egyik legjobb megoldás!

  thumb Judit Szende
  11/24/2016

  5 star review  Köszönjük szépen a munkátokat,minden rendben volt és a végeredmény is nagyon szép lett.

  thumb Molnár Ferenc
  11/08/2016

  5 star review  Figyelmesen rögzítették, majd megvalósították a kéréseinket. Online kapcsolatban voltunk velük, és mindig válaszoltak, még hétvégén is. Lehetett kérni hétvégi összeszerelést, így nem kellett kivennünk szabit miatta. Az összeszerelés gyors volt, időben jöttek és mentek, semmi kosz nem maradt utána. Az elkészült szekrény pont olyan, amilyet megbeszéltünk.

  thumb Sándor Nagy
  11/08/2016

  5 star review  Gyors, precíz, minőségi munka! Pontosak: a megbeszélt határidőket és időpontokat mindig tartották, az üzenetekre 24 órán belül válaszoltak! A szekrényünk pedig gyönyörű! Köszönjük! :)

  thumb Janka Palyi
  10/05/2016
 • 5 star review  Pontos, precíz, szép munka. Nagyon szép földtől plafonig érő beépített szekrényt és ágyat készítettek. Minden él egyenes, szépek a dekékszögek, minden négyzetcentiméter passzol a szoba adottságaihoz. Köszönöm a rugalmasságot is! Szívesen ajánlom! :)

  thumb Emese Bobik
  9/28/2016

  5 star review  Gyors, pontos, korrekt, precíz munka, normális áron. Nem volt "majd jövök", "majd visszahívom", "kicsit úszunk", "épp most nem ér rá", de volt pontos megjelenés, felkészültség, korrekt árazás, precíz, gyors és tiszta munka. Továbbra is tartom srácok, hogy UFOk vagytok :) Köszönöm a szekrényeket!

  thumb Péter Bratincsák
  6/25/2016

  5 star review  Köszönjük az elkészült bútorokat, nagyon szép lett mindkettő.

  thumb Péter Sokoray
  6/21/2016

  5 star review  Gyönyörű előszoba gardróbot készítettetek ma nekünk, köszönjük! :)

  thumb Anita Ráczpali
  1/14/2016

  5 star review  Nagyon szép munkát végeztek nálunk. Ajánlom mindenkimek a beépített vasalódeszkát.

  thumb Seer Klára
  11/25/2015
 • 1 star review  Kedves József és István! Mai napon megbízást kaptunk egy 18 lakásos társasház teljes bútorozására. Ez a következő három hónapban leköti a teljes kapacitásunkat. Így, bár sajnálattal, de nem tudjuk elvállalni az Önök előszobabútorának elkészítését. (Így természetesen a keddi találkozónk is tárgytalan.) Megértésüket köszönve, üdvözlettel Tóth Ádám

  thumb Jo Có
  9/26/2015

  5 star review  nagyon szuper :)

  thumb Mónika Györgyné Vértes
  6/18/2015

  5 star review  Köszönjük az elkészült bútorokat, nagyon szép lett mindkettő.

  thumb Péter Sokoray
  6/21/2016

  5 star review  Gyönyörű előszoba gardróbot készítettetek ma nekünk, köszönjük! :)

  thumb Anita Ráczpali
  1/14/2016

  5 star review  Nagyon szép munkát végeztek nálunk. Ajánlom mindenkimek a beépített vasalódeszkát.

  thumb Seer Klára
  11/25/2015