Konyhabútor


Konyháink közül legnagyobb számban modern konyhák kerülnek ki. Azt tapasztaljuk, hogy a letisztult, sík formák, jól átlátható fiókos megoldások, könnyen mozgatható felnyitós felső elemek egyre több ügyfelünk kedvence. A legnagyobb tervezési szabadságot nyújtja ez a stílus.

Színeket illetően jellemző az alsó és felső elemek sötét és világos színváltása. Ezzel a megoldással az alsó elemeken bátrabban lehet markánsabb sötét színeket alkalmazni, mert a konyha összhatását ellensúlyozza a felső elemek világos színvilága.

Gyakori a vízszintes szálirányú famintázat és az egyszínű fényes színek párosítása, a közelmúltban megjelent mély struktúrával készült ajtó felületeinket sok vevőnk kedvence.

Modern konyháink tervezésénél különös gondot fordítunk az elrendezésre. Az egyenes, L alakú, U alakú konyhákon kívül egyre gyakoribb az étkezővel egy légterű konyha kialakítása. Ilyenkor igyekszünk a konyhában tevékenykedőt is bevonni a közösségi életbe, bárpultok, szigetek, félszigetek, nappali felé fordított munkafelületek kialakításával.

Konyháinkat egyedi méretre készítjük felár nélkül. Tervezésükkor sorra vesszük a megálmodott bútor stílusához illő ajtó frontokat, színeket, anyagokat, kiegészítőket, gondosan figyelünk a kényelmes használatra, sütő főzőlap, mosogatótálca legjobb elhelyezésére.

Már tervezéskor gondolunk a konyha árképzésére, anyagi lehetőségekhez mérten válogatunk fiókos és ajtós elemek között.

Az elképzelt konyháról 3D látványtervet készítünk, amit további egyeztetésre elektronikus levélben elküldünk, beárazunk.