Színesen az egyedi


Ki mondta, hogy egy szekrény kizárólag barna színű lehet?

Mi biztosan nem!

Kattints az alábbi linkekre és válogass kedvedre több mint 50 bútorlap és lacobel üveg színmintánk közül!

A tolóajtós beépített szekrény meghatározza a helyiség hangulatát, ezért nem mindegy, milyen szín és anyag mellett teszed le a voksod. Hogy megkönnyítsük a döntésed, összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot számodra.

  1. Ne válassz sötét árnyalatot, ha szűkös térbe szánod a beépített szekrényt, hiszen így optikailag még jobban kicsinyítheti azt!
  2. Ha a minimalizmus híve vagy, maradj a neutrális színeknél!
  3. Ha a skandináv stílus otthonos hangulatára vágysz, válassz fa színű bútorlapot, míg a modern stílus
    hűvös eleganciájához érdemesebb lacobel üveg mellett döntened
  4. Ne csak az alapján válassz színt, ami neked tetszene a tolóajtós beépített szekrényen. Vedd figyelembe azt is, milyen színek dominálnak abban a térben, ahová kerülni fog!
  5. Nem muszáj csak lacobel vagy csak bútorlap mellett döntened: ha igazán meghökkentő végeredményre vágysz, ötvözheted is a kettőt a tolóajtón!

Mi akkor érjük el a célunkat, ha maximálisan olyan beépített szekrényt kapsz, amilyet szerettél volna. Éppen ezért az utolsó tanácsunk az, hogy ne kizárólag a trendek határozzák meg a döntésed, amikor választasz, hanem az ízlésed, ami garantáltan időtálló.

Merülj el színkínálatunkban, és engedd szabadjára kreativitásod!

A bútorok színválasztásánál mindig vedd figyelembe, hogy milyen megvilágítású helyiségbe kerül: mennyi természetes napfény jut be a szobába, milyen és mennyire erős a fal színe, járólap van vagy padlószőnyeg, hidegburkolat vagy parketta, stb. A tolóajtós beépített szekrényed valószínűleg nagyban meghatározza majd az összképet, így ezek figyelembevételével kell az anyagot/színt kiválasztanod. A Lacobel festett üveg felhasználása nemrég lett népszerű, és mostanra igen széles felhasználási területnek örvend. Ez érthető, ugyanis valóban meg tudja dobni egy tolóajtós beépített szekrény ajtajainak kinézetét. Akár lehet az egész tolóajtó üvegből, de az is nagyon jól tud kinézni, ha a bútorlap ajtó középen van megosztva egy üvegcsíkkal.

A tolóajtós szekrény kinézetének fő meghatározójáról, az ajtókról itt olvashatsz részletesebben.

A szekrénybelsőket itt tudod megnézni.