Napjaink modern megoldásai lehetővé tették a tolóajtós beépített szekrények széleskörű elterjedését. Praktikus és elegáns berendezése egy előszobának, nappalinak, illetve bármilyen helyiségnek. A tolóajtóknak köszönhetően keskeny helyen is kényelmes használatot tesz lehetővé.

Beépített szekrényedet több, mint 50 féle színből tudod kiválasztani. A tolóajtó betét lehet laminált bútorlap, tükör, üveg, lacobel üveg, nád, tapéta. Csak a fantáziád szabhat határt!

A tolóajtók keretprofilját is többféle színből és modellből tudod kiválasztani. Irodánkban valamennyi tolóajtó keret megtekinthető, valamint kedvedre válogathatsz szín- és anyagmintáink közül. A mintákat a helyszíni felmérés során, színkártyákról is meg tudod tekinteni.

Beépített szekrényeinket leggyakrabban fenék-, tető- és hátlap nélkül készítjük, mert ezzel helyet és pénzt spórolsz.

A lenti képekre kattintva különböző galériákba jutsz.

Tóth Ádám

Tulajdonos, bútorasztalos

Szívesen állok rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed merülne fel a szekrényed kialakításával/kivitelezésével/árával kapcsolatban, keress!

Telefonszámom: 20/369-5929

Email címem: toth.adam@szekrenyneked.hu

Információ

Munkákat főként Budapesten és vonzáskörzetében vállalunk.

SEGÍTSÉG A TOLÓAJTÓS SZEKRÉNYED MEGTERVEZÉSÉHEZ


Az alábbiakban pár hasznos információt szeretnék megosztani Veled, melyek kicsit könnyebbé tehetik számodra a tolóajtós szekrényed megtervezését.

MIRE FIGYELJ ODA?


  • A tolóajtók sínrendszere 10 cm helyigénnyel rendelkezik. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a tiszta, használható mélységed a szekrény külméretéhez képest 10 cm-el lesz kisebb.
  • Mindig előre tervezd el, hogy mit szeretnél tárolni a szekrényedben: nem mindegy, hogy ruhatárolásra vagy például takarítószer tárolásra fogod használni.

MI MEKKORA?


  • Az átlagos polctávolságot 30-35 cm-re szoktuk méretezni. Ez pont jó méret arra, hogy pár darab pulóver vagy trikó egymásra rakva még ne dőljön le, valamint kellőképpen átlátható és hozzáférhető.
  • Az ingeknek, ha vállfára teszed őket, minimum 100 cm-ert kell hagyni.
  • Kabátoknak, hosszú ruháknak minimum 140 cm kell.
  • A szekrény mélységének, ha ruhatárolásra használod, érdemes minimum 35 cm mélynek lennie (a 10 cm-es tolóajtó sín ehhez jön hozzá).